September – Oktober 2022
Anders Bauer
Folktandvårdens väntrum, Tuna Torg 4, Vallentuna C

Anders Bauer bor sedan 1990 i Östra Bällsta, i vackra Vallentuna.
Anders stora hobby är fotografering. Sedan en tid tillbaka är han även en drönarfantast, då möjligheten att fotografera från ovan har gett honom en ny kick.
Allt oftare, när han vill skapa en speciell känsla, målar han fram sina bilder, där kameran är hans pensel och sensorn hans duk.
Att fånga känslan i naturens krafter och dess skönhet är en ständig utmaning.

Tidigare har han ställt ut sina bilder på Vallentuna Kulturhus, Norrtälje Bibliotek, Galleri Movitz, Lidingö Stadshus, Norrtälje konsthall, konferensgården Skogshem & Wijk.
Till utställningen på Folktandvården har Anders valt ut bilder både från sin hemkommun och från några andra platser, bilder som visar olika sidor av honom som fotograf.

Bilderna i utställningen är utskrivna på Hahnemühle Fine Art fotopapper och monterade i en syrafri passepartout. Bakom bilden ligger ett syrafritt ark för att skydda bilden mot blekning.
Priserna avser monterade bilder i aktuell ramtyp (svart eller vit). Samtliga inramade bilder kan även fås i andra storlekar.

Anders är ordförande i Lidingö Fotoklubb, en av Stockholms största fotoklubbar.
Blir du nyfiken och vill se mer? Du hittar mycket mer på Anders hemsida.

anders.bauer@evanlimi.se
www.evanlimi.se