Växla mellan bilderna med hjälp av höger/vänster pil på tangentbordet. Du kan också använda muspekaren (rulla på hjulet). Klicka med musknappen för att se bilden i helskärmsläge. 

Solvind
Tjugor
Fisk
Munk
Mask
Katt i skål
Paret
Ko
Fisk
Bollar
 
Solvind
Tjugor
Fisk
Munk
Mask
Katt i skål
Paret
Ko
Fisk
Bollar
previous arrow
next arrow

Jag heter Kaisa Essén, är född 1947. Jag är lite svensk, lite finsk, och lite till åren. Är Vallentunabo sedan 25 år men har hela livet satsat på mitt skapande av olika slag, förutom diverse jobb på halvtid för att bättra på ekonomin. Tycker om att byta materiel; det är berikande. Jag har gjort grafik, kollage, målat, sytt, jobbat med trä, skulpterat utav järnskrot och stengodslera.

Tillhörde 68-generationen på Konstfack och har då och då inspirerats av diverse kurser. Mina infall är min huvudsakliga inspiration, de får rulla runt i mitt huvud och mogna ett tag. Tycker jag att de är tillräckligt intressanta, så är det bara att sätta igång. Händerna får styra.

Man kan antingen kalla mig mångsidig eller splittrad. Målningarna är mestadels abstrakta och skulpturerna blir ofta figurer eller djur. Kom och titta på utställningarna så får ni se.