2019

September – Oktober
Jean-Pierre Saracco

Jean-Pierre är medlem i Galleri Freja och Konst i Roslagen. År 2012 startade han Konstgrottan i samband med sin flytt till Vallentuna, och år 2016 fick han Väsby konsthalls kulturpris för sina akvareller.
Han har studerat på Marseille Universitet Luminy, Les Art Plastics 1968, och senare Grafisk formgivning på Konstfack Aftonskolan 1978-1981.
Han har haft diverse utställningar och fått pris som grafiker inom näringslivet under dessa år. Parallellt med det har han simtävlat och varit engagerad med Täby Sim de senaste 20 åren. Senast blev han svensk Master Mästare på 100m och 200m fjäril 2019 i sin årsklass 70-74 år.
För ca 10 sedan blev han tillfrågad att hålla akvarellkurs för några damer, som saknade sin sjuka ledare. Det gav honom chansen att upptäcka en ny och fantastisk värld, som han inte har lämnat sedan dess.

jean-pierre@art2savoir.se jean-pierre@konstgrottan.se
www.art2savoir.se www.konstgrottan.se

Juni – Augusti
Marie Holmström

April – Maj
Karin Sandberg

Februari – Mars
Inger Strömberg

Januari
Tove Nygren, måleri

2018

Januari
Kerstin Mattsson, måleri

Februari – Mars
Eva Linde, keramik/skulptur, måleri

April – Maj
Anders Keyser, foto

Juni – Augusti
Sören Hamrin, måleri

September – Oktober
Lilian Stennemark, måleri

November – Januari 2019
Tove Nygren, måleri